Política

Catalá demana a Ribó que destine l'edifici municipal de Guillem de Castro per a un centre social i de majors

1 minut

La portaveu del PP, María José Catalá, durant la seua visita al barri del Pilar de València

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i els regidors del PP, Marta Torrado i Santiago Ballester, han visitat al costat de representants de l'Associació de Veïns de Velluters el barri del Pilar que demanen més dotacions públiques.

Després de la trobada, Catalá ha demanat a Ribó que rectifique i destine l'edifici municipal situat en Guillem de Castro –Plaça del Pilar, per a un centre social i per a majors i no a un edifici administratiu com té previst el govern de Compromís i PSPV. "Ribó ha d'escoltar els veïns i rectificar."

La portaveu del PP ha lamentat que "l'esquerra relegue als majors i preferisca destinar un edifici municipal a labors administratives. És està la prioritat de Compromís i PSPV?" ha assenyalat Catalá qui ha recordat que el PP va ser qui va aprovar que la infraestructura tinguera un ús social per als veïns del barri i "ara Compromís els ha enganyats"

"Els majors són els grans oblidats de l'actual govern" ha manifestat Catalá que ha recordat que Compromís i el PSPV no han construït ni un nou Centre d'Atenció per a Persones Majors des que governen i enguany la quantitat destinada a inversions en la Delegació d'Envelliment és ridícula. (270.000 €). A més, a data 31/8/2021, el grau d'execució d'inversions en aquesta delegació és de 0 euros. "Compromís i PSPV prometen molt però no fan res. Eixa és la realitat".

En aquest sentit, Catalá ha anunciat que el PP presentarà una moció en la pròxima Comissió de Benestar, per a demanar que en el pressupost per al 2022 es contemplen més inversions per a majors. "

La portaveu del PP també ha visitat al costat dels veïns el jardí de l'Hospital, lloc que tal com denuncien els veïns és focus de brutícia i vandalisme. "Demanem més presència policial i solucions ja per a la degradació de la zona, ja que és bastant visible els efectes del vandalisme, la falta de seguretat i el botellot. Ribó no pot mirar cap a un altre costat."