Política

Casado demana "aglutinar esforços" per a guanyar alcaldies després d'obtindre els pitjors resultats de la història en la Comunitat

1 minut

PP pons casado bonig catala EP

El president del PP, Pablo Casado, ha demanat aquest dissabte "aglutinar esforços" en el seu partit per a governar en alcaldies i autonomies després de les eleccions del 26 de maig, amb el que els 'populars' podran fer "contrapés" i "no donar carta blanca" al president del Govern, Pedro Sánchez.

Així s'ha pronunciat el líder 'popular' en un acte a València en el qual ha participat aquest dissabte al costat de la candidata a l'Alcaldia de la ciutat, María José Català; el número dos en la llista de les europees, Esteban González Pons, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Casado ha instat als 'populars' a dir "amb moltíssim respecte, afecte i humilitat" a la gent que "poden confiar" en el PP. "El que no s'unisca entorn del PP, s'aprofitarà per 'els Puigdemont'", ha assenyalat.

Així, s'ha mostrat "optimista" i ha considerat que el 26 de maig hi ha una "oportunitat de canviar la història". Citant a Cela, ha assenyalat que "en el món hi ha dos tipus de persona, els que fan la història i els que la pateixen". "Jo no vull que després hi haja votants que diguen, 'senta, perquè gaudisquen el votat'", ha agregat.