Política

Carlos Mazón presenta la seua candidatura a liderar el PPCV amb un "projecte per a tots i per a guanyar"

María José Catalá dirigirà la seua campanya i la proposa com “la pròxima secretària general del PP en la Comunitat Valenciana”

1 minut

Carlos Mazon

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha fet oficial aquest divendres que optarà a les primàries per a convertir-se en el pròxim president del Partit Popular en la Comunitat Valenciana (PPCV). "Estic convençut de tindre la força necessària per a liderar un projecte per a tots i aquest és un projecte per a guanyar".

Així ho ha asseverat en una roda de premsa oferida en la seu del PPCV a València que ha començat agraint la "generositat" de l'actual màxima responsable dels 'populars' valencians, Isabel Bonig, que ahir va anunciar que renunciava a la seua acta i al seu lloc de portaveu en Les Corts Valencianes després de no comptar amb la confiança de la direcció nacional per a presentar-se a la reelecció.

Mazón ha explicat que fa aquest pas avant perquè creu que el PP "està preparat per a donar aqueix últim impuls per a guanyar". "És un projecte per a guanyar, no perquè guanye el PP, sinó perquè guanye la Comunitat Valenciana i per a això hem de guanyar la Generalitat", ha manifestat.

Una institució, ha continuat, que "governa un tripartit d'esquerra nacionalista" i que "abaixa el cap" davant el Govern de Madrid. "Ens rebel·lem davant la situació, nosaltres tenim l'orgull de valenciania, de la nostra terra i defensarem el millor per a la nostra terra governe qui governe a Madrid".

Mazón ha al·ludit també a la "llibertat" i ha afirmat que treballarà perquè la valenciana siga "una terra on hi haja llibertat educativa, en la sanitat, per a l'activitat econòmica i en la butxaca dels ciutadans abaixant els impostos i que defense els seus senyals d'identitat sense complexos davant ningú, que no cedeix davant Catalunya ni odia a la Comunitat de Madrid".

Així mateix, ha anunciat que la líder del PP a València, María José Catalá, dirigirà el seu equip de campanya i, a més, si obtenen el suport dels seus companys, "la pròxima secretària general del PP en la Comunitat Valenciana".