Política

Camarero es reunix amb l'Associació Valenciana de Balnearis per a abordar la col·laboració en el Programa de Termalisme

1 minut

La vicepresidenta segona Susana Camarero s'ha reunit amb el president de l'Associació Valenciana de Termalisme, Miguel Ángel Fernández Torán

La vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha mantingut una trobada amb el president de l'Associació Valenciana de Balnearis, Miguel Ángel Fernández Torán, per a abordar la col·laboració en el desenvolupament del programa de Termalisme Valencià de la Generalitat.

Durant la reunió, s'han tractat algunes qüestions del programa que anualment convoca la Conselleria per a les persones majors de la Comunitat Valenciana.

El programa de Termalisme Valencià s'emmarca entre les polítiques d'envelliment actiu de la Generalitat per a millorar la salut i prevenció de la dependència, impulsant hàbits de vida saludables i contribuint a millorar la qualitat de vida d'este col·lectiu.

A la trobada d'este divendres han assistit també el secretari autonòmic de Família i Servicis Socials, Ignacio Grande, i el secretari de l'Associació Valenciana de Balnearis, Vicente Caballer.