Política

Caballero: "Els valencians són hui un 10% més pobres i les empreses un 10% menys competitives"

El portaveu d'ocupació del GPP en les Corts assenyala que "la Comunitat Valenciana és la tercera regió on més creix l'atur a l'agost perquè tenim un Consell esgotat i en descomposició"

1 minut

El portaveu d'ocupació del GPP, Juan Carlos Caballero

El portaveu d'Ocupació del GPP, Juan Carlos Caballero, ha assenyalat que "els valencians són hui un 10% més pobres i les empreses un 10% menys competitives. La Comunitat Valenciana és la tercera regió on més creix l'atur a l'agost perquè tenim un Consell esgotat i en descomposició".

"Som la tercera autonomia en la qual més creix l'atur i som la segona autonomia amb més nombre d'aturats. L'atur ha augmentat en 6.994 valencians, amb 2.790 dones i 1.368 joves més en atur. No hi ha col·lectiu que se salve a la ruïnosa gestió d'aquest Consell i a les seues polítiques populistes", ha assenyalat.

Cavaller ha indicat que "Ximo Puig està més preocupat per la seua ocupació i la seua butaca que per l'ocupació dels valencians. Les polítiques del Consell i la nul·la gestió estan abocant als valencians a l'atur i a la misèria. Hui els valencians són hui un 10% més pobres i les empreses un 10% menys competitives".

Juan Carlos Caballero ha assegurat que "hi ha una absència total de polítiques actives d'ocupació, falta executar el pressupost i sobra prepotència. Mentre els valencians cada vegada es troben més asfixiats per la pujada d'impostos, l'augment dels preus, l'IPC i la inflació generada pel seu govern, el Consell de Puig es dedica a mirar cap a un altre costat".

El portaveu popular ha recordat que "a l'abril des del PPCV li demanem al Consell un paquet de mesures d'estímul a l'ocupació i al creixement econòmic i una rebaixa a l'asfíxia que pateixen els autònoms i la van rebutjar. Demanem més ajudes a l'ocupació juvenil, continuem instant que s'aplique una quota zero als joves autònoms i més ajudes a les pimes, autònoms, i aturats".

Etiquetes: