Política

Bonig diu que els congressos del PP de Castelló i Alacant i el regional se celebraran en 2021

1 minut

congreso_pp

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que, tal com s'ha parlat amb Gènova, els congressos provincials del PP de Castelló i Alacant i el regional se celebraran en 2021, mentre que, respecte a València, la direcció nacional i regional decidiran al costat de la gestora actual, que "ha pres el comandament i està funcionant perfectament". "Ningú està parlant de congressos extraordinaris ni en la Comunitat ni a Espanya", ha apuntat.

Bonig ha realitzat aquestes declaracions aquest dijous a Castelló, abans de mantindre una reunió amb els diputats provincials i regionals, en ser preguntada sobre si després de les eleccions i el canvi en la presidència provincial d'Alacant --després de la renúncia de José Císcar-- hi ha alguna dada que faça pensar que es puguen produir peticions de celebració de congressos extraordinaris.

Sobre aquest tema, la dirigent 'popular' ha indicat que el relleu de Císcar era "meditat", perquè ja en la legislatura passada no tenia dedicació exclusiva i li va dir que no es tornaria a presentar a la presidència del PP de la província d'Alacant.

"En aquest temps que queda per a la celebració del congrés ordinari creia que el millor era fer un pas arrere i se centrarà en la seua labor en Les Corts en tema d'aigua i agricultura, i més ara portant-ho Mireia Mollà que és contrària als transvasaments".

"De congressos res absolutament; està parlat amb Gènova i els congressos provincials de Castelló i Alacant i el regional seran el 2021, i ningú està parlant de congressos extraordinaris ni en la Comunitat ni a Espanya perquè, entre altres coses, no sabem si hi haurà investidura, quan aguantarà el senyor Sánchez i potser dins de mesos estem en noves eleccions generals", ha afegit.

Respecte a València, on hi ha una gestora, Bonig ha dit que decidirà la direcció nacional, la regional i la pròpia gestoral actual "que ha pres el comandament i està funcionant perfectament". "No he sentit aqueixes veus, algun dirigent històric del PP té dret a manifestar-ho, però ja no forma part del PP en primera línia", ha subratllat.