Política

Bonig demana eleccions a Puig davant "el caos del Botànic"

1 minut

bonig corts

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha demanat al President de la Generalitat, Ximo Puig, que convoque eleccions a la Comunitat Valenciana "davant l'espectacle lamentable de bregues públiques i el caos en la gestió del seu consell".

"El Consell està esgotat, la comunicació dels socis de Govern està trencada i per tant creiem que és hora de convocar eleccions", ha assenyalat Bonig. La dirigent popular ha afirmat que el PPCV "està preparat per a anar a unes eleccions" i ha indicat que els valencians "no es mereixen un Consell que està més pendent de les seues batalles i el seu espai electoral que de resoldre els problemes que tenen els ciutadans".

La presidenta del PPCV ha afirmat que l'estiu del Consell "ha sigut caòtic a nivell de gestió en molts temes com la sanitat, els menors, la immigració o el dèficit, que ha sigut la gota que ha satisfet el got aquesta mateixa setmana i ha fet esclatar al Botànic".

Sobre aquest tema, Bonig ha criticat que el Consell "ja no reclame el canvi del sistema de finançament" i ha afirmat que el President Puig "té un Consell en funcions, esgotat i el que hauria de fer és a dir menys i fer més. Puig hauria de dissoldre Les Corts i deixar que siguen els valencians els qui decidisquen en les urnes".