Política

Bonig demana a Puig "contundència" amb el transvasament Tajo-Segura: "És riquesa i medi ambient"

1 minut

bonig trasvase segura corts

La presidenta del Partit Popular en la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, "contundència, fermesa i lideratge" en la defensa del transvasament Tajo-Segura.

"Defensar el transvasament és defensar Espanya, defensar a la Comunitat Valenciana i a la província d'Alacant. El transvasament és treball, riquesa, ocupació, medi ambient i sobretot una agricultura sostenible i ací és on Puig ha de mostrar-se ferma i actuar", ha asseverat.

En aquest sentit, la líder dels 'populars' valencians ha recomanat a Puig seguir el camí traçat pel PP. "És senzill, si vol encertar tan sols ha de seguir l'exemple del PP que és el partit del pacte de l'Aigua", apunta.

"Precisament --continua-- el memoràndum signat fa uns anys és l'exemple d'un acord beneficiós per a tots, autonomies, comunitats de regants, agricultors, i ciutadans que, des de posicions diferents i diferents, arribem a un acord per a aconseguir un bé general que és el treball i el benestar de tots. Eixa és l'obligació de Puig. Ací està el lideratge d'una terra, la Comunitat, que necessita d'eixe compromís i ací estarà sempre el PPCV i comptarà amb el nostre suport".

Finalment, Bonig manifesta que "el frontisme no dóna solucions però el servilisme tampoc". "El govern valencià ha de defensar d'una vegada el camp alacantí i Puig comprometre's amb els nostres agricultors i deixar d'actuar com a secretari dels socialistes al servei de Sánchez", conclou.