Política

Aprovades les candidatures a les Corts amb Bonig, Císcar i Barrachina de caps de llista

2 minuts

fotonoticia_20190322221909_1920

El Comité Electoral del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), ha aprovat aquest divendres a la vesprada les llistes amb les quals els populars concorreran en les tres províncies en les pròximes eleccions autonòmiques que se celebraran el 28 d'abril i que encapçalaran, per València, la presidenta, Isabel Bonig; i per Alacant i Castelló, els presidents provincials, José Císcar i Miguel Barrachina.

En el cas de València, després de la líder 'popular' concorrerà l'actual diputada en el Congrés Elena Bastidas en el número dos, seguida de l'independent Felipe Javier Carrasco en el tres i els parlamentaris en Corts Jorge Bellver en el quatre i Alfredo Castelló en el cinc.

El número sis serà per a la exconsellera i candidata a l'alcaldia de València, María José Català; el set per al diputat i president de Noves Generacions Juan Carlos Caballero; el huit per al regidor de la Pobla de Vallbona Javier Zamora i el nou per a la diputada en Corts Verónica Marcos.

Els següents llocs els ocuparan Miguel Bailach, Ana María Penalba, Ànima Alonso, José Morgan García, Marco Antonio Sanchis, Ana Ortells, María José Ruíz, José Manuel Ibáñez, Ruth Sánchez, Carlos Gil Morán, Sonia Casaus, Melanio Esteban, Eva Palomares, Enrique Martínez, Francisca Bartual, Verónica Alcocer, Luis Francisco López, Belén Ibáñez, Stephane Soriano, Mercedes Pastor, Asier Salazar, José Ricardo Pérez, Carolina Almiñana, Rocío Giménez, Estela del Carmen Darocas, Antonio Francisco Saà, Rafael Enrique Beltrán, Oreto Segura, Francisco Javier Oltra, María Pilar Iranzo i José Vicente Anaya.

En el cas d'Alacant, concorreran per darrere de Císcar l'actual secretària general del PPCV, Eva Ortiz, en el dos; el diputat en la Diputació d'Alacant Adrián Ballester en el tres, els diputats en Corts Elisa Díaz i José Juan Zaplana en el quatre i el cinc i l'exdiputat i professor de la Universitat d'Alacant José Antonio Rovira en el sis.

El set serà per a Manuel Pérez Fenoll, el huit per al diputat en Corts Fernando Pastor, el nou per a la regidora d'Alacant María Luisa Gayo i el deu per a la diputada María Remedios Yáñez.

Completen la llista José Salas, Raúl Dalmau, José Antonio Bermejo, Isabel Martínez Ponce, Josefa Agustina Esteve, José Fidel Ros, Sara Díaz, Francisco Sánchez Alarcón, María José García Herrero, Laura Matilla, Alejandro Morán, María Lourdes Llopis, Loreto Serrano, Juan Francisco Pérez Llorca, José López Garrido, Francisco Cerdà, José Manuel Cortés, Amalia Payá, María del Rosari Escrich, Carolina Cutanda, Antonio Ángel Ruiz, Susana Carmen Miralles, Fermín García Valverde, José Pablo Gallo i Encarna Mendiola.

BARRACHINA PASSA A les CORTS

L'actual diputat del PP en el Congrés dels Diputats i president provincial dels 'populars' a Castelló, Miguel Barrachina, finalment encapçalarà la llista del PPCV a les Corts per Castelló després de no repetir en la candidatura al Congrés.

Després de Barrachina concorrerà l'actual diputat en la Diputació Luis Martínez i els parlamentaris en Corts Rubén Ibáñez i Beatriz Gascó. En cinqué lloc anirà María Luisa Mezquita, en sisé Jesús Antonio Lecha i en seté, Alejo Font de Mora.

En els següents llocs aniran Carla Miralles, Inmaculada Traver, Álvaro Leocadio Ferrer, Ana Gracia, Andrés Redó, Jordi Lucena, Roberto Máñez, Adriana González, Lucía García, María Luisa Torlá, Vicente Joaquín Martín, José Domingo Giner, Juan José Carreres, Jairo Vicente Sans, Agustín Pau, Ana María Llopis i Isabel Matilla.

Etiquetes: