Política

Abascal, Casado i Rivera posen a la foto final de la concentració

1 minut

foto_manifestacion_pp_vox_cs

La concentració que aquest matí va tindre lloc en la Plaça de Colón de Madrid per a protestar contra les negociacions polítiques que en les últimes setmanes ha mantingut el Govern central amb els independentistes catalans va concloure amb els concordes de l'himne nacional i una foto en la qual van posar Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal, líders respectius del PP, Ciutadans i Vox, acompanyats d'altres dirigents d'aqueixos partits.

En concloure la lectura del manifest, un dels lectors del mateix va sol·licitar als líders dels partits convocants que pujaren a la tribuna col·locada en el Monument al Descobriment d'Amèrica, situat en un extrem de la plaça, produint-se la foto més esperada, ja que era la primera vegada que els tres líders posaven en una foto conjunta, sobretot després del rebuig de Ciutadans a Andalusia a negociar directament amb Vox la investidura del govern del nou president Juanma Moreno.

CASADO EN EL CENTRE D'ABASCAL I RIVERA

D'esquerra a dreta es van col·locar Santiago Abascal, acompanyat d'alguns dirigents del seu partit com Rocío Monasterio, Ivan Espinosa dels Esquivadors i el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith.

En el centre de la foto es va situar el líder del PP, Pablo Casado, que tenia a la seua esquerra al president de UPyD, Cristiano Brown. A l'esquena del líder popular es va col·locar Javier Maroto. Al costat de Casado es trobaven la presidenta del Fòrum, Carmen Moriyón i la secretària general d'UPN, Yolanda Ibáñez i Arturo Aliaga, president del Partit Aragonés.

Per part seua, Albert Rivera es va situar a la dreta de la foto entre Begoña Villacís i Ignacio Aguado, candidats a l'alcaldia i comunitat de Madrid, respectivament.

No va voler sumar-se a la foto, Manuel Valls, candidat a l'alcaldia de Barcelona, argumentant que ell no havia d'estar en eixa instantània perquè no era organitzador.