Finançament verd en cerca d'un món més sostenible

Caixa Popular es consolida com una entitat líder en demostrar el seu compromís amb el medi ambient oferint unes condicions inigualables en finançament de plaques solars i vehicles elèctrics

Guardar

Préstecs de ‘Línia Verda’ de Caixa Popular
Préstecs de ‘Línia Verda’ de Caixa Popular

Les accions per reduir la contaminació i millorar l’eficiència energètica han de ser exigents. El planeta és casa nostra i ha de ser cuidat perquè la seva salut no es deteriori més. Caixa Popular és conscient i ha emprès una carrera de fons cap a la construcció d’un món millor. L'últim exemple és la seva aposta pel finançament sostenible a través dels seus préstecs ‘Línia verda’.

El desafiament que es marca l'entitat és millorar l'eficiència energètica i la reducció d'emissions de CO₂ a través de la seva completa oferta de plaques fotovoltaiques i de vehicles elèctrics en condicions especials -a 72 mesos, tipus d’interès 2,50%- per a particulars, autònoms i empreses. Les condicions d'aquests préstecs que abracen la sostenibilitat són inigualables en el mercat actual.

El director de Responsabilitat social i Relacions institucionals de Caixa Popular, Paco Alós, no pot ser més contundent: “Tenim una línia de productes financers pensats per a la millora de l'eficiència energètica i dins d'aquesta gamma estan els préstecs per a la instal·lació de plaques solars o la compra de vehicles elèctrics. Tenen unes condicions financeres molt ajustades (2,79 TAE) i a uns terminis que permeten amortitzar el préstec amb els estalvis aconseguits en la factura elèctrica”.

La transició energètica de la societat no pot demorar-se més. El planeta el demana a crits. “El nivell de consciència ambiental de la societat està creixent ràpidament”, explica Alós, apel·lant a l’interès del públic per la cura del medi ambient, i afegeix que “estem preparats per a fer aqueixa transició energètica tan necessària que és ineludible, si no arribarem tard, cal posar a la disposició dels clients els instruments, en el nostre cas financers, perquè puguem fer aqueix canvi de manera senzilla i còmoda”, conclou.

Contribuint als Objectius de Desenvolupament Sostenible

A través de la compra de cotxes elèctrics amb etiqueta ambiental 0 i de la instal·lació de plaques solars de la ‘Línia Verda’, Caixa Popular posa el seu gra de sorra per a complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca l'ONU de cara a l'any 2030. Aquesta sèrie d'objectius pretenen alentir l'inexorable canvi climàtic en el qual està embolicat el planeta. Caixa Popular proposa arguments com l'autoconsum i la mobilitat respectuosa per a combatre'l.