Vora un centenar de taxistes rep a Ábalos a València al crit de "corrupte" i "volem treballar"

Guardar

protestas_taxis_valencia
protestas_taxis_valencia

Vora un centenar de taxistes han rebut aquest dimecres al ministre de Foment, José Luis Ábalos, en les portes del Palau de la Generalitat al crit de "corrupte" i "volem que es complisca la llei, volem treballar".

Els taxistes s'han concretat enfront de la porta principal de la Generalitat per a esperar l'arribada del ministre, que s'ha desplaçat a València per a signar amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el conveni per a l'execució del Pla Estatal d'Habitatge 2018-2021.

Els concentrats portaven banderes de la Comunitat Valenciana i exhibien cartells amb lemes com a 'PSOE fes complir la llei". A més, s'han passat micròfons per a exigir a Ábalos que "es complisca la llei" i corejar consignes com 'Volem treballar o 'Si açò no s'arregla, guerra, guerra, guerra". Així mateix, han exigit al ministre que els reba.

Ábalos ha arribat sobre les 12:00 hores acompanyat del delegat del Govern a la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio, però ha entrat per una de les portes laterals de la Generalitat, custodiada per una forta presència policial.

Els taxistes s'han desplaçat llavors a aquest accés i s'han amuntegat enfront del cristall al crit de 'corruptes' i 'lladres', encara que finalment s'han desplaçat al carrer de davant.

Arxivat a:

Destacats