Visit València llança la campanya "Tria. Demana. Gaudeix" per a impulsar el consum a domicili de la restauració

Guardar

0125 Campanya Tria, demana, gaudeix
0125 Campanya Tria, demana, gaudeix

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de València, a través de Visit València, ha llançat la campanya "Tria. Demana. Gaudeix" dirigida a impulsar el consum a domicili de la gastronomia valenciana. L'objectiu és ajudar els hostalers valencians al fet que mantinguen la seua activitat a través dels servicis de delivery i take away i oferir-los una plataforma per a promocionar els seus servicis d'una manera gratuïta.

El regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García, ha assenyalat que "vivim moments molt complicats que estan exigint grans esforços. Fer front a la realitat sanitària és una prioritat que ens està obligant a reinventar-nos. El sector hostaler és, sens dubte, un dels principals afectats, i les administracions públiques tenim l'obligació de secundar i impulsar mesures que contribuïsquen a mantenir la seua activitat dins d'aquest context".

"Per això, des del moment en què es van fer públiques les últimes mesures que impliquen el sector de l'hostaleria, hem treballat perquè els canals de Visit València es convertisquen en una plataforma que de visibilitat a l'oferta de delivery i take away dels hostalers valencians. Així, els residents poden continuar gaudint de la millor restauració valenciana a casa", ha afegit el regidor.

D'aquesta manera, tant la web www.visitvalencia.com i els seus canals socials (Twitter, Instagram i Facebook), com la de www.valenciacuinaoberta.com, el blog de la qual compte amb més de 23.000 subscriptors, estan a la disposició dels associats a la Fundació Visit València i de tots aquells que hagen decidit oferir aquests servicis de consum en el domicili. "Volem donar visibilitat a tota l'oferta de restauració valenciana", ha afirmat el regidor, de manera que qualsevol bar o restaurant que oferisca servici per a portar pot contactar amb Visit València a través d'email [email protected] García ha conclòs destacant i agraint "el gran sacrifici que està fent el sector hostaler, tant en el compliment de les normes, en l'adaptació constant a les diferents mesures i la seua capacitat de continuar oferint un servici de qualitat, garantint la seguretat tant de treballadors com de consumidors".

Destacats