Vicent Ros ratificat en la proposta com a director del Palau de la Música

Guardar

20190724 Palau de la Música Glòria Tello Vicent Ros-2
20190724 Palau de la Música Glòria Tello Vicent Ros-2

Vicent Ros Peydró ha estat ratificat hui com a director del Palau de la Música, en el període de 2016 a 2019, que era el termini de temps al que feia referència el concurs, després de la repetició de la votació que han efectuat este matí, tant de manera presencial com per videoconferència, la totalitat dels membres de lacomissió de valoració del concurs de director del Palau de la Música. Esta repetició ve donada en compliment de la sentència dictada per la secció 2a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, sobre el recurs interposat per Josep Ruvira pel nomenament del director de l'auditori, Vicent Ros, i que havia dictat la repetició de la votació a causa d'un defecte de forma, per l'abstenció de tres dels components del tribunal o Comissió de Valoració. Tal com ha destacat la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, "amb la votació de hui, des del Palau de la Música donem compliment al fet que totes i tots els membres del jurat, voten la proposta de nomenament de director del recinte municipal, en el període de 2016-2019".

D'esta manera, ha incidit Tello "es resol de manera satisfactòria el que ens havia demanat el TSJCV i complim estrictament allò que ens va sol·licitar". "M'agradaria agrair a totes les persones que s'han presentat a este procés" ha afegit la regidora, "per l'interès que han mostrat en el Palau de la Música i, per descomptat, felicitar al guanyador d'esta àmplia votació, Vicent Ros". Cal recordar que dita sentència desestimava en la seua majoria, el recurs d'apel·lació, reflectint contundentment que respecte al fons, a la valoració dels mèrits del concurs, l'acord estava prou motivat i que per a la seua adopció, havien estat respectats els mèrits constitucionals de mèrit i capacitat. A més, el recurs d'apel·lació pel qual s’ha tornat a repetir la votació, responia a una primera desestimació del recurs contenciós administratiu interposat per Josep Ruvira per l'acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València de data 7-10-2016, pel qual es ratificava el nomenament del Director de l'O.A.M. Palau de la Música, Congressos i Orquestra de València, en el període de 2016 a 2019, en la persona de Vicent Ros.

Tello ha conclòs la seua valoració afirmant que "deixem enrere este aspecte burocràtic que ha estat tornar a organitzar la votació, i centrem els nostres esforços en els aspectes que realment importen a la ciutadania: avançar en les obres del recinte i en la programació d’excel·lència que tenim a les noves temporades i cicles, del que és l'espai municipal de referència pel que fa a la música".

Destacats