València renovarà íntegrament la coberta de la seu de la Banda Simfònica Municipal

Guardar

sede  Banda Municipal valencia
sede Banda Municipal valencia

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Gestió de Recursos que dirigeix la regidora Luisa Notario, procedirà a renovar íntegrament la coberta de l'edifici de l'avinguda del Cid (número 39) que serveix com a seu de la Banda Simfònica Municipal de València. L'objectiu, segons ha explicat Notario, és dignificar l'espai de treball de la banda i evitar filtracions i problemes d'humitats en l'edifici.

La intervenció disposarà d'un pressupost total de 77.438,73 euros i s'estima que la seua execució requerirà un termini de quatre mesos. L'actuació comportarà l'eliminació d'humitats i filtracions d'aigua existents gràcies a la reposició completa de la coberta tradicional de teules ceràmiques i intervenint puntualment sobre la seua estructura.

Notario ha explicat que "la Banda Simfònica Municipal és un recurs cultural importantíssim de la nostra ciutat i necessita un espai digne on treballar perquè després tots els valencians i valencianes puguem gaudir de la seua música". A més, ha recordat que ja en 2019 l'Ajuntament va abordar una intervenció important en aquest edifici per fer-lo accessible gràcies a la instal·lació d'un nou ascensor, a l'eliminació de l'escaló d'entrada i a l'adaptació dels banys. Aquelles obres tingueren un pressupost de 48.363,07 euros i s'emmarcaren en el Pla d'Accessibilitat i Supressió de Barreres en Edificis Municipals posat en marxa en desembre de 2015.

Destacats