València mobilitza més de 7,5 milions d'euros a través de la tercera modificació de crèdit

Guardar

borjasanjuan
borjasanjuan

La Junta de Govern ha aprovat hui la tercera modificació de crèdit amb la qual l'Ajuntament mobilitza més de 7,5 milions d'euros destinats a inversions i a atendre la crisi de la covid. En concret, 5 milions d'inversions que recullen les millores els centres d'ocupació o l'adequació del mercat del Grau, entre altres projectes, segons ha indicat el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán.

Sanjuán ha destacat que es va dur a terme «una forta inversió» també en el Sertic (Servici Municipal de Tecnologies de la Informació i la Comunicació) per a la digitalització de l'administració així com per a «ampliar el xec escolar fins al mes de juliol per al pròxim curs escolar». Es tracta d'una mesura que, com ha recordat el regidor, estava inclosa entre els compromisos que recull l'acord del Pacte per la recuperació.

Per tant, amb aquests 7,5 milions d'euros que s'han aprovat hui en la tercera modificació de crèdit «vam demostrar que l'Ajuntament continua mobilitzant tots els seus recursos per a fer front a la pandèmia i impulsar des del sector públic a un sector privat que en aquests moments està travessant una greu crisi».

En aquesta línia, ha destacat que aquest és «el mes de febrer que ha registrat la millor mitjana de pagament a proveïdors dels últims anys». Sanjuán ha precisat que s'està pagant «dues vegades més ràpid que en 2019, i en 24 hores des que les factures entren a l'Ajuntament, els proveïdors estan rebent els diners en el seu compte».

Destacats