València i Saragossa intercanvien experiències de gestió de mercats

Guardar

La gestió dels 15 mercats municipals de la ciutat de València i l'aposta de l'Ajuntament de València per a impulsar infraestructures que faciliten el transport intermodal de mercaderies, han sigut objecte de la reunió que ha mantingut hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana, amb l'alcalde de Saragossa, Pedro Santisteve.

En esta trobada, que respon a l'interès dels dos ajuntaments de compartir experiències, el regidor també ha parlat del pla de rehabilitació desenvolupat a València per a la millora dels mercats municipals i s'ha interessat per la gestió del mercat de Valdespartera, a Saragossa, i l’estació intermodal d'esta ciutat, “una infraestructura similar al Corredor Mediterrani que precisa Mercavalència per a projectar tots els productes agroalimentaris, molts de quilòmetre zero, ecològics”.

En definitiva, d’esta trobada volem aprendre i compartir sinèrgies i projectes”, ha resumit el regidor, després de visitar els mercats de Valdespartera i San Vicente de Paúl, al costat de l'alcalde de Saragossa, Pedro Santisteve, i el Director Gerent de Mercavalència, José Joaquín García.

Amb el mateix objectiu, el passat mes d'abril els responsables saragossans. van visitar València per a conèixer “in situ” les experiències de remodelació de mercats i altres iniciatives relacionades amb el tractament dels productes agroecològics que s'han realitzat en esta ciutat. En la visita de hui l'alcalde de Saragossa ha reiterat “el seu objectiu de generar una potent xarxa pública de mercats que ajude a la reactivació comercial i social utilitzant l'espai físic dels mercats existents en els barris tradicionals”.

Destacats