València Extra trenca de nou el seu rècord

Gràcies de nou per la confiança per 4º mes consecutiu

Guardar

fondolinkedin
fondolinkedin

València Extra torna a trencar esquemes, torna a superar les seues expectatives i tot és gràcies a vosaltres. De nou per 4º mes consecutiu, el diari digital que va nàixer el mes de Juny guanya prop de 10.000 visites més i a més guanya també més de 5.000 visitants únics. D'esta forma, València Extra ja se situa al voltant de les 70.000 pàgines visitades en el mes d'Octubre entre la web i l'app extra.

A més, també guanyem més lectors que s'uneixen a este diari. En el mes d'Octubre València Extra ja supera els 30.000 visitants únics que cada dia visiten el nostre mitjà de comunicació. Cada dia són més persones les quals aposten per conéixer el costat extraordinari de la informació, dels seus pobles, de la seua ciutat i com no, de tota la Comunitat Valenciana.

Menció especial mereixen alguns continguts. El poble d'Alcàsser ens ha rebut amb molta passió i així la seua XII Mostra Agroalimentària i Comercial ha sigut un dels temes més visitats de tot el mes i es consolida a més com un dels reportatges audiovisuals més vist en tan sols 2 dies. També la cobertura informativa especial pel 9 d'Octubre ha sigut un dels temes més destacats.

Entrevistes exclusives com la del President de Diputació de València, Jorge Rodríguez o també continguts especials com el jardí de l'Hospital La Fe s'han fet un lloc en el rànquing dels més visitats. Però a més la cultura sempre té un costat molt extraordinari al nostre diari, així la LLibreria Aida Books també es va convertir en un altre tema més visitat.

L'opinió Extraordinària és teua

Molt prompte València Extra llançarà una nova secció d'opinió que sens dubte no deixarà indiferent a ningú. Estem al costat de la gent per a buscar el costat més extraordinari de la informació i així mateix farem també en l'esperada secció d'opinió.

Una vegada més, moltes gràcies per fer de València Extra tot un rècord en un temps també de rècord. Gràcies a vosaltres, continuem treballant.

Destacats