València Extra, el digital que més creix en les xarxes socials

Guardar

fondolinkedin
fondolinkedin

València Extra compleix hui 3 setmanes en línia amb tots vosaltres i us volem donar les gràcies a tots els nostres lectors. El nou diari digital ha aconseguit unes xifres rècord en les xarxes socials. Amb només 3 setmanes, ja compta amb quasi 2.000 seguidors en Facebook i aconsegueix més de 900 interaccions dels seguidors en les seues publicacions.

D'aquesta forma és el diari digital que més creix en les xarxes socials. En concret, els vídeos que és una de les grans apostes del mitjà experimenten una gran acceptació. El Canal de Youtube de València Extra ja supera les 1.400 reproduccions. Tot un rècord en temps i sense amb prou faenes campanya de difusió.

Aquestes xifres es tradueixen en una increïble acollida en el nostre diari. El nou mitjà de comunicació ja supera les 10.000 pàgines vistes i cada dia segueix creixent gràcies a tots vosaltres.

Des de València Extra us volem donar especialment les gràcies a tots per voler formar part d'aquesta xicoteta família. Més informació, un punt extra i sobretot en el cor de la nostra ciutat.

Noves Seccions

Quan estem a punt de complir el nostre primer mes en la línia, molt ràpid, obrim una nova secció. Serà la nostra particular tira còmica gràcies al nostre il·lustrador Miguel De la Rosa. Un dibuixant e il·lustrador que ja ha realitzat diversos treballats a València i sens dubte, no els deixarà indiferents.SUPERPARAOOOOoooooo

Molt prompte arriba a València Extra un superheroi amb el qual tots compartim certa complicitat. Arriba "Superparao" que analitzarà l'actualitat diària dels nostres polítics, també viurà intrèpides aventures i moltes sorpreses més.

De la mateixa manera, València Extra prepara ja les seues entrevistes en streaming i nous formats de comunicació que esperem que els agraden. Una vegada més, moltes gràcies a tots per formar part d'aquesta xicoteta família.

Destacats