València estrena quatre parades nocturnes de taxi al costat de zones d'oci

Guardar

Parades Taxi
Parades Taxi

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, ha donat resposta a una demanda històrica del gremi de taxistes de la ciutat de València i ha creat junt a concorregudes zones d’oci quatre noves parades nocturnes de taxi que entren en funcionament esta mateixa nit.

 El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha visitat este divendres, en companyia del gremi de taxistes i de diferents associacions del taxi de la ciutat, la nova parada situada en la Gran Via del Marqués del Túria, just abans del carrer de Martí.

Les altres tres parades estan situades en la Gran Via de Germanies, en el número 23; en el carrer d’Eduard Boscà, a l’altura del número 29, i en la Gran Via de Ramón y Cajal, just abans d’arribar a la plaça d’Espanya, a l’altura del número 12, totes elles pròximes a diferents nuclis d’oci de la ciutat.

 Grezzi ha expressat que “des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible continuem amb el diàleg i el treball conjunt amb tots els agents de la ciutat. En esta ocasió, atenem les reivindicacions dels taxistes de la ciutat, que havien sol·licitat a l’Ajuntament, des de feia molts anys, noves parades i ara veuen per fi cobertes les seues necessitats. En eixe sentit, he percebut una satisfacció del sector del taxi i, per això, continuarem amb les reunions i el treball conjunt”.

 Altre aspecte que ha destacat Grezzi és que “amb esta mesura facilitem l’ús del servici de taxi als usuaris dels establiments d’oci nocturn de la ciutat, i amb això afavorim que les persones puguen deixar els cotxes a casa i reforcem el nostre pla contra els accidents viaris en la ciutat”.

Cal destacar que estes parades estaran en funcionament, exclusivament, els caps de setmana i les vespres de festius, en horari de 22 a 8 hores. A més, les quatre parades s’han situat en carrils bus per on no passen línies nocturnes de l’EMT, de manera que no tindrà cap afectació sobre el servici de l’empresa municipal d’autobusos.

Destacats