València entra en el 'top 20' de les destinacions més barates de Rumb i és l'única ciutat espanyola

Guardar

plaza_virgen
plaza_virgen

València és l'única ciutat espanyola que ha aconseguit entrar en el 'top 20' dels llocs on menys es gasta de vacances de l'agència de viatges en línia Rumbo i s'ha posicionat com una de les destinacions més barates per a explorar en 24 hores, segons el rànquing de la companyia.

L'agència de viatges ha elaborat el 'Rumbómetro', un llistat de les destinacions més barates per a allotjar-se, menjar i gaudir d'activitats, ha explicat l'empresa en un comunicat.

D'acord a les dades del llistat de les destinacions més barates de Rumbo.es, per a fer turisme en la capital del Túria es necessita una mitjana de 109 euros per dia per a cobrir les despeses més essencials: un lloc on dormir, els menjars, les begudes, els bitllets de transports públic i taxi, les entrades a atraccions com a museus, parcs, edificis patrimoni històric, i fins i tot afigen alguna cervesa o vi.

El rànquing de l'agència de viatges està encapçalat en el Top 3 per ciutats amb una oferta molt diversa i situades en diferents continents: el Caire, Ciutat de Mèxic i Antalya, ja que la mitjana del que gasta un visitant en 24 hores converteix a aquestes destinacions en opcions realment econòmiques.

En el cas del Caire, un turista necessita tan sols 48 euros per a cobrir despeses d'allotjament, menjars, transports i entrades a llocs. A Ciutat de Mèxic el dia eixiria a una mitjana de 72 euros; mentre que a la ciutat turca d'Antalya es necessiten 75 euros.

Per a aquest estudi, Rumb ha pres en compte el preu mitjà dels aspectes fonamentals per a qualsevol turista agrupats en tres categories: menjars i begudes, transport i allotjament, i atraccions turístiques.

A nivell nacional, Sevilla es posiciona com una de les destinacions mundials per al turista amb poder adquisitiu més alt. La capital sevillana s'ha col·locat en el rànquing de les ciutats on és més car fer turisme en una hora, amb una mitjana de deu euros, gràcies a una oferta de luxe que està a l'altura de ciutats com Los Angeles, San Francisco i Melbourne.

D'altra banda, Rumb ha completat el seu estudi amb les destinacions més barates en oci, en el qual destaquen els bars de la capital filipina Manila com el lloc on es troba la cervesa més barata, amb una mitjana de 0,43 euros la beguda.

Destacats