València concedeix la llicència per a un nou hotel de 44 habitacions al barri de la Petxina

Beamud: “Seguim treballant per dur endavant projectes fonamentals que milloraran i potenciaran l’economia local”

Guardar

paseo-petxina
paseo-petxina

La regidoria de Llicències d’Activitats continua treballant i aprovant diferents projectes per a la ciutat de València, ja que l’Estat d’Alarma no ha aturat el treball d’este departament que té a tots els tècnics i tècniques municipals amb el sistema de teletreball habilitat durant l’Estat d’Alarma. Així, la regidora de Llicències d’Activitats, Lucía Beamud, ha anunciat hui que l’Ajuntament ha aprovat una nova llicència per a un hotel de 44 places en el carrer de Sant Jacint, al barri de La Petxina.

Tal i com consta en la memòria del projecte aprovada pel consistori, abans de la construcció de l’establiment hoteler de 44 unitats d’allotjament, s’haurà d’enderrocar l’edifici existent. Es tracta d’un edifici de l’any 1959, de sis plantes i una superfície construïda de 1.252 metres quadrats.

Respecte al nou edifici, tindrà un total de set plantes més àtic. Les habitacions es repartiran a raó de set habitacions per planta entre la primera i la sisena i dos més a la planta àtic. En la planta baixa se situarà la recepció, el saló de clients, el bar, la cuina, els lavabos d’ús general i la cambra destinada a guardar els equipatges. L’hotel, tal i com marca la normativa, disposarà d’aparcament en la planta baixa.

La parcel·la on es construirà l’immoble té les característiques pròpies de la seua posició en xamfrà dins d’una illa de cases típica de l’eixample de la ciutat. L’edifici comptarà amb façana a dos orientacions (carrer Nord i carrer Sant Jacint). Es desenvoluparà en un volum compacte amb coberta plana de set plantes d’altura més àtic i dos plantes de soterrani. L’establiment comptarà amb 11 places d’aparcament.

La regidora Beamud ha explicat que "el coronavirus no ha paralitzat l'Ajuntament i, concretament en el servici de Llicències, seguim treballant per dur endavant projectes fonamentals que milloraran i potenciaran l’economia local en un context en el que qualsevol projecte d’estes característiques encara prén més importància".

Arxivat a:

Destacats