València comença el dia amb les 382 demarcacions pintades en una plantà simbòlica

Guardar

planta fallas simbolica
planta fallas simbolica

La ciutat de València ha començat el dia aquest dilluns, 15 de març, amb les 382 demarcacions on es planten habitualment monuments fallers pintades amb el lema 'Ací crema el cor d'una falla' en una acció amb la qual la Junta Central Fallera (JCF) ha volgut realitzar una plantà "simbòlica" per a recordar que "tornarem a gaudir de les Falles a peu de carrer".

Així, durant la passada nit, la tradicional Nit de la Plantà, la JCF ha dut a terme una operació que ha consistit a pintar les 382 demarcacions on es planten falles amb l'objectiu de "donar visibilitat i posar en valor a les comissions", pel fet que, enguany, la situació sanitària "no permetrà gaudir de l'art i la sàtira dels artistes fallers", ha indicat l'organisme en un comunicat.

"D'aquesta manera, tothom que passe pels nostres enclavaments s'adonarà que allí es planta i es crema una falla, la de cadascun dels nostres barris", ha assenyalat.

L'acció porta per lema 'Ací crema el cor d'una falla' i està acompanyada pel ja tradicional 'Tornarem', una frase que "vol fer al·lusió al fet que en eixe punt deixem depositades les nostres il·lusions i els nostres cors cada mes de març".

"Allí tenim el cor encés, com a comissió i com a Falla. Allí plantem i allí cremem, iniciem i posem final al cicle faller i allí ressorgirem. Perquè continuem amb força, amb passió. Tornarem a plantar, Tornarem a cremar", han afegit des de JCF.

La ciutat ha començat el dia aquest 15 de març amb aquesta plantà "simbòlica" per a "sentir l'empremta d'una emoció compartida" perquè, "malgrat els temps difícils que ens ha tocat viure, les Falles no s'apaguen".

Destacats