València celebra el Dia d'Amèrica

Guardar

plaza-ayuntamiento-valencia
plaza-ayuntamiento-valencia

La ciutat de València celebrarà diumenge que ve, 20 d'octubre, el Dia d'Amèrica "amb l'objectiu donar visibilitat a la riquesa generada a la ciutat a partir de la diversitat", tal com ha informat hui la regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Maite Ibáñez. Aquesta trobada, impulsada pel Consell Local d'Immigració i Interculturalitat i l'Ajuntament de València, es realitzarà en la plaça de la Verge, on es desenvoluparan diferents actuacions i mostres culturals.

La regidora ha recordat que, com succeeix amb la commemoració del Dia d'Àfrica, l'Ajuntament contempla aquesta celebració com a plataforma per a l'acostament i la millora de la convivència entre els grups de la població autòctona i els d'origen migrant. En aquesta línia treballa el Consell Local d'Immigració i Interculturalitat, integrat per representants d'institucions, associacions d'immigrants i entitats de suport a la immigració i la interculturalitat.

En la jornada del diumenge, tercera edició d'aquesta trobada, també participaren diversos col·lectius d'associacions d'immigrants americans. El programa d'activitats comptarà amb actuacions musicals, dansa, teatre, mostra d'aliments i esdeveniments entorn de la literatura. A més, totes les entitats i associacions participants tindran activitats pròpies i representatives de la seua cultura i del seu arrelament a València.

Les entitats que participen es distribuiran en diferents carpes que se situaran des de les que informaran el públic assistent sobre les múltiples activitats que desenvolupen al llarg de l'any en les seues respectives entitats.

Arxivat a:

Destacats