València aposta per un model d'alimentació més sostenible i saludable

Guardar

huerta
huerta

La regidora d'Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, ha participat aquest matí en la segona edició dels Encontres d'Alimentació Sostenible, organitzat per la Fundació Daniel & Nina Carasso a París. «Tenim una responsabilitat amb les futures generacions i amb el nostre territori», ha assegurat.

«El món reflexiona sobre la transcendència del model alimentari i, en aquest sentit, València és un exemple que s'observa amb molta atenció», ha explicat la regidora d'Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, qui també ha afegit que «les institucions públiques tenen una gran responsabilitat amb les futures generacions i amb els seus diferents territoris».

La regidora ha recalcat la importància de «treballar per una alimentació de les ciutats de caràcter sostenible i saludable», la qual ha considerat com «un assumpte de salut pública, ja que cada vegada coneixem més els problemes que es deriven d'una mala alimentació».

La segona edició dels Encontres d'Alimentació Sostenible, organitzada per la Fundació Daniel & Nina Carasso, té com a objectiu servir com a espai de trobada entre totes les iniciatives, propostes a Espanya i França, sobre diferents models i alternatives que acceleren la transició cap a un sistema alimentari sostenible.

Arxivat a:

Destacats