València adverteix que la Policia Local sancionarà les persones que no es queden a casa

Guardar

valencia-vacia-covid19
valencia-vacia-covid19

L'Ajuntament de València ha recalcat aquest diumenge que Policia Local sancionarà els ciutadans que incomplisquen amb la limitació del moviment de persones i ha apel·lat a l'"alta responsabilitat" de la ciutadania per a complir amb el decret que estableix l'estat d'alarma.

L'objectiu, ha insistit la Regidoria de Protecció Ciutadana, és evitar la propagació del coronavirus, declarat com una pandèmia per l'Organització Mundial de la Salut.

En aquest sentit, la Regidoria de Protecció Ciutadana ha informat que Policia Local de València ha tancat l'antic llit del riu Túria i està informant en tots els espais públics sobre la prohibició de circulació excepte els casos excepcionals que recull el Reial decret sobre l'Estat d'Alarma, segons ha detallat el consistori en un comunicat.

La Policia Local de València recorda que la circulació de persones ha quedat prohibida excepte en els casos excepcionals que estableix el Reial decret publicat aquest matí en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) pel que insisteix a la ciutadania en la seua obligació de romandre en els seus domicilis per la crisi sanitària decretada.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha recordat que el compliment exhaustiu és "una obligació de tots i totes" i el seu incompliment se sancionarà.

Ha insistit que "l'única manera de lluitar contra la propagació del virus és seguir les indicacions establides per les autoritats sanitàries" i ha afirmat que la Policia Local de València farà complir les normes estrictament. "No ens tremolarà el pols per a fer complir totes les disposicions del Reial decret", ha afirmat Aarón Cano.

Aarón Cano també ha indicat que continuarem prenent mesures perquè "ens juguem molt". "Queda't a casa no és només un lema, és un acte de responsabilitat. L'arma més potent que tenim per a lluitar contra el coronavirus", ha resolt.

Arxivat a:

Destacats