València Activa llança la segona edició de la seua formació en línia amb noves píndoles i MOOCS

Guardar

0617 Bernabé. València Activa
0617 Bernabé. València Activa

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha llançat una nova edició de formació 100% en línia i gratuïta amb noves píndoles i MOOCS dirigides als seus usuaris i usuàries: tant persones que estan en situació de desocupació, com a emprenedors i emprenedores o persones que treballen i vulguen aprofundir en alguna matèria de les quals s'imparteixen.

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha destacat que "després de l'èxit de la primera edició, en la qual van participar més de 13.000 persones, i davant la situació que ens trobem, hem continuat apostant per aquesta mena de formació perquè els valencians i valencianes puguen continuar millorant les seues competències, optimitzen les seues possibilitats en la cerca d'ocupació, o garantisquen la viabilitat i el creixement dels seus projectes".

En concret, aquesta oferta formativa es plasma en 13 cursos MOOC (cursos massius oberts en línia) d'entre 30 i 40 hores i 45 píndoles formatives de 5 hores, emmarcades en diferents àrees com a competències digitals; habilitats personals per a la cerca d'ocupació, màrqueting digital, comerç electrònic i tecnologies habilitadores, amb un fort impuls de matèries centrades en la digitalització. Aquestes formacions s'aniran repetint de manera rotativa al llarg de tot l'any.

"Aquesta formació és una clara mostra de la nostra aposta pel nou model econòmic que estem implantant a València, on la digitalització és la base", ha remarcat la regidora.

Els MOOC que s'impartiran són sobre 'Desenvolupament web'; 'Transformació digital'; 'Gestió de projectes', 'Innovació amb Design Thinking'; 'Gestió del coneixement en empreses digitals' o 'Eines de disseny digital', entre altres. Per part seua, en les píndoles es tractaran matèries altament demandades pel mercat laboral com a 'Tècniques de màrqueting en línia i cercadors', 'Botiga virtual: Prestashop' o 'Desenvolupament d'Apps Mòbils'.

LA FORMACIÓ MUNICIPAL D'OCUPACIÓ, UN SERVICI AMB QUALITAT CERTIFICADA

La formació orientada a l'ocupació impulsada pel Servici de Formació i Ús de l'Ajuntament de València, que forma part del catàleg formatiu oferit per València Activa, ha rebut la certificació del sistema de gestió de qualitat segons les normes ISO 9001:2015.

Pilar Bernabé ha explicat que "l'obtenció d'aquest certificat valguda i posa en valor la labor realitzada pel Servici de Formació i Ocupació. Continuarem posant tots els esforços a augmentar la qualitat de la formació oferida i incrementar el grau de satisfacció de les persones que es formen amb els programes impulsats pel consistori".

La certificació tindrà una vigència de tres anys, fins al 29 de desembre de 2023, si bé suposa auditar el servici prestat cada any per a verificar els nivells de qualitat exigits.

Destacats