València acorda ajornar totes les activitats organitzades per l'Ajuntament i els mercats ambulants extraordinaris

Guardar

Imatge del balcó de l'Ajuntament de València
Imatge del balcó de l'Ajuntament de València

El Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) de València ha acordat aquest dijous l'ajornament de totes les activitats autoritzades i organitzades pel consistori, així com els mercats ambulants extraordinaris, inclòs el Rastre, segons ha informat l'Àrea de Protecció Ciutadana.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha qualificat de "crítica" la situació generada pel coronavirus i ha fet una crida al compliment "estricte de les mesures aprovades per les autoritats sanitàries per a revertir la greu situació en la qual ens trobem".

El CECOPAL s'ha reunit de nou aquest dijous davant la situació "excepcionalment greu" que pateix la ciutat per l'increment de casos de covid-19 en els últims dies. En la reunió, presidida per l'alcalde de València, Joan Ribó, s'han adoptat aquestes decisions, s'ha garantit el subministrament de tots els serveis essencials que presta el consistori i s'han acordat mesures perquè totes les instal·lacions municipals essencials "tinguen garantit també el seu funcionament".

Segons Cano, aquest òrgan "ha acordat les mesures necessàries per a garantir que tots els serveis municipals essencials queden garantits malgrat l'alta incidència del virus a la ciutat".

En la reunió han sigut presents, a més de l'alcalde, la vicealcaldessa, Sandra Gómez; la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía; la regidora de Personal, Luisa Notario; la d'Educació, Maite Ibáñez; Isabel Lozano, edil de Serveis Socials; Lucia Beamud, de Pedanies així com representants de Policia Local de València, Bombers i Protecció Civil.

"La situació és crítica en tota la ciutat i exigeix mesures excepcionals com l'ajornament de totes les activitats que organitza o autoritza l'Ajuntament de València", ha manifestat Cano, que ha reiterat la seua crida a tota la ciutadania perquè complisca "estrictament totes les recomanacions que han indicat les autoritats sanitàries per a revertir com més prompte millor aquesta greu situació". Segons l'edil, l'equip de govern "no té més objectiu que el de protegir a tota la ciutadania i en aqueix objectiu s'està deixant la pell".

Destacats