Urbanisme posa en marxa una nova campanya d’asfaltat per a reparar vies en diferents barris de València

Sandra Gómez explica que es durà a terme l'actuació en més d'una vintena de carrers

Guardar

019_XiscoNavarro_ValenciaExtra_PlaçaAjuntament
019_XiscoNavarro_ValenciaExtra_PlaçaAjuntament

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana durà a terme una campanya d'asfaltat per a la renovació del paviment en 24 vies de la ciutat que pel trànsit que suporten es troben deteriorades.

Al finalitzar els estudis previs, la regidoria de Desenvolupament i Renovació urbana invertirà un total de 450.000 € en la millora de materials i l'asfaltatge repartits en diferents vies de la ciutat de València. Les obres, ja començades, tenen de termini el primer trimestre de l'any.

Les tasques a realitzar impliquen canvis de materials, reposicions i fressat de l'asfalt amb l'objectiu, segons ha explicat la vicealcaldessa, «de renovar aquestes calçades i trams que requereixen treballs de manteniment per a millorar i garantir la seguretat viària a més de dignificar els barris en els quals se situen».

Entre les zones amb més metres quadrats a asfaltar cal destacar diverses vies del districte d'Extramurs, l'avinguda Catalunya, en el ramal d'incorporació a l'avinguda dels Tarongers, el carrer de la Pau, l'avinguda de les Corts Valencianes, i l'avinguda de Tres Creus. A més, uns altres dels barris amb viaris que han sigut proposats per a la seua millora i tasques de manteniment i asfaltat són Creu Coberta, Benimaclet, Aiora, Poblats Marítims, Campanar, Ciutat Vella, Morverdre, Abastos, Nazaret, Jesús i Quatre Carrers.

«Tots el barris són prioritaris i volem arribar a tots amb les nostres actuacions», ha apuntat Sandra Gómez, la qual ha resaltat que les actuacions d'urbanisme estan dirigides a «millorar substancialment la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes amb independència del seu codi postal».

Arxivat a:

Destacats