Urbanisme ha realitzat 19 projectes en barris sol·licitats pels veïns

Les obres, amb un cost de 1,4 milions d’euros, s’han repartit en 10 districtes de la ciutat

Guardar

L'ajuntament_de_valència
L'ajuntament_de_valència

El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que 17 dels 19 projectes que gestionen els dos servicis d’Obres d’Infraestructura i Manteniment d’Infraestructura de la seua delegació estan finalitzats o a punt de concloure’s, excepte dos que s’estan tramitant en Contractació.

Els 19 projectes, amb una inversió d’1,4 milions d’euros, estan repartits en 10 dels 19 districtes de la ciutat. En la resta hi ha obres d’altres delegacions, ja que este procés de participació implica que tots els districtes de la ciutat reben inversions.

Sarrià ha assenyalat que “entre els 19 projectes, tan sols el de millora d’accessibilitat de voreres i calçades a Benimàmet, amb un pressupost de 150.000 euros, i la repavimentació de voreres i paviment a Campanar, per import de 173.310 euros, es troben en fase de licitació en el Servici de Contractació; tots els altres estan finalitzats, excepte tres que estan en obres i ho faran en dos setmanes”.

Sarrià ha destacat que “tots els projectes han servit per a ampliar voreres, millorar l’accessibilitat i garantir la seguretat de les persones, i per tant es tracta d’uns diners ben invertits per a incrementar la qualitat de vida dels veïns”.

Entre estos projectes hi ha l’itinerari escolar i de vianants Tres Forques - Patraix; la urbanització del carrer del Transformador i entorn a Benicalap; rebaixes de voreres a Benimàmet; la construcció de voreres i condicionament de solar a Germans Rivas de Nou Moles; el carril bici i voreres a Pius XII de Campanar i actuacions d’asfaltatge amb material fonoabsorbent a l’avinguda del Cid, Blasco Ibáñez i Cardenal Benlloch.

Arxivat a:

Destacats