Una festa clandestina de 300 persones a Benimaclet se salda amb 156 denúncies i dos detinguts

Guardar

policia-local-noche
policia-local-noche

La Policia Local de València ha detingut a dues persones i ha denunciat a 156 en una festa clandestina al camí de l'Alqueria de Serra en Benimaclet, on en eixe moment es concentraven al voltant de 300 persones consumint alcohol i sense respectar les distàncies interpersonals ni portar mascaretes.

Els fets van ocórrer en la matinada del diumenge 30 d'agost, al voltant de les 07.00 hores, quan un dispositiu policial integrat per 18 agents va accedir a una festa clandestina.

Els policies van detenir a una jove de 25 anys per un delicte de tràfic de drogues i a un altre per un delicte d'atemptar contra un agent. Així mateix, van denunciar a 156 persones per no portar la mascareta ni respectar les distàncies de seguretat interpersonal.

També es van alçar 13 actes per confiscació de drogues, dues per armes prohibides i cinc per la venda ambulant de begudes alcohòliques. A més, es van decomissar 125 pots de cervesa.

El regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha lamentat aquests comportaments "irresponsables" i ha advertit: "No donarem espai a aquestes actituds que no compleixen les normes per ballar i beure alcohol".

Arxivat a:

Destacats