Una empresa valenciana desenvolupa un dispensador d'aigua beneïda que evita el risc de contagi per covid

AquaSanctus funciona amb un pedal situat en la seua part inferior

Guardar

aqua sanctus
aqua sanctus

Una empresa valenciana ha desenvolupat un dispensador d'aigua beneïda que evita el risc de contagi per coronavirus i facilita als fidels la possibilitat de persignar-se a l'entrada al temple.

Aquest sistema ja s'ha instal·lat en diverses parròquies de València així com altres llocs de peregrinació emblemàtics com Fàtima i Lorda, segons ha informat la companyia AquaSanctus en un comunicat. La irrupció del coronavirus havia bandejat de les esglésies l'aigua beneïda en les piles per les recomanacions higienicosanitàries per a evitar contagis.

A través d'aquest dispensador automàtic, cada fidel rep directament a les seues mans l'aigua necessària per a persignar-se sense necessitat que la seua pell entre en contacte amb cap superfície, minimitzant així el risc de contagi.

AquaSanctus funciona amb un pedal situat en la seua part inferior que cada persona pot activar. En el cas de València, disposen d'aquest mètode les parròquies de Sant Tomàs Apóstol, Sant Felip Neri i l'església de Montolivet.

Destacats