Una doctora de la Fe participa en el pròxim Congrés Internacional de Cirurgia Plàstica a Tokio

Guardar

Dra_Patricia_Gutierrez_congreso_ISAPS_Japon_300
Dra_Patricia_Gutierrez_congreso_ISAPS_Japon_300

La doctora Patricia Gutiérrez, cirurgiana plàstica de la Unitat de Cirurgia Pediàtrica de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, participarà en la 23 Edició del Congrés ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), que se celebrarà a l'octubre al Japó.

Aquest congrés, un dels de major reconeixement del món, té caràcter biennal, en aquesta ocasió acudiran més de 300 ponents de tot el món, dels quals vuit són espanyols. La doctora Gutiérrez presentarà la comunicació 'Fat Grafts in Plastic Paediatric Surgery' i versarà sobre Lipotransferencia en Cirurgia Plàstica Pediàtrica.

Abordarà diversos treballs realitzats en la Unitat de Cirurgia Plàstica Pediàtrica com a cirurgies reconstructives en la infància i adolescència, síndromes craniofacials, malformacions congènites de la mama i síndrome de Parry-Romberg, entre uns altres.

Segons la doctora Gutiérrez, "és un honor que la ISAPS haja escollit la nostra comunicació, ja que suposa un reconeixement internacional de màxim nivell al treball que portem desenvolupant des de fa anys en l'Hospital La Fe".

Este és un treball en continu desenvolupament que ja ha sigut presentat en diversos fòrums internacionals amb anterioritat (a Roma en 2015, i a Sitges i Estoril en 2016).

Arxivat a:

Destacats