Un total de 810 majors es beneficien del programa Termalisme Valencià de la Conselleria d'Igualtat

Guardar

Piscina_Termal_Balneario_de_Cofrentes
Piscina_Termal_Balneario_de_Cofrentes

Un total de 810 persones majors de la Comunitat Valenciana han pogut gaudir en el que va d'any d'estades en balnearis de la Comunitat a través del programa de Termalisme Valencià de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

El Programa de Termalisme Valencià es desenvolupa en set balnearis, distribuïts en diferents municipis de la Comunitat Valenciana. Concretament, en la província de Castelló es troben els balnearis de Montanejos, Benasal i la Vila Vella.

En la província de València estan inclosos el de Verche en la localitat de Carrers, el de Font Podrida a Requena, i el de Cofrentes.

Durant la temporada 2016-2017 l'oferta de la Conselleria d'Igualtat s'eleva a 10.000 places amb l'objectiu de facilitar a les persones majors un envelliment actiu i saludable, amb programes tendents a la prevenció, rehabilitació i promoció d'hàbits que comporten una millor i major qualitat de vida.

El programa es desenvolupa en dos temporades des del 16 d'abril de 2016 al 15 d'abril de 2017, en períodes de huit dies amb allotjament en habitació doble, manutenció en règim de pensió completa i tractaments termals adequats a les necessitats de cada una de les persones beneficiàries.

Per a l'exercici 2016-2017 la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives destina 1.648.165,93 euros a este programa d'envelliment actiu, que permet a les persones majors disfrutar d'uns dies de descans, a més de rebre tractaments termals personalitzats.

Destacats