Un possible cas de Covid-19 obliga a desallotjar un jutjat de València, que roman tancat

Guardar

fotonoticia_20200601130037_1920
fotonoticia_20200601130037_1920

Un possible cas de Covid-19 va obligar aquest dimarts a desallotjar un jutjat d'Instrucció de València i a activar tots els protocols establits pel Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per a evitar qualsevol contagi. Aquest dimecres l'òrgan judicial romania tancat i buit.

Segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), després de comunicar-se el possible contagi per coronavirus per part d'una treballadora, es va procedir a desallotjar el jutjat, netejar-lo i desinfectar-lo.

Així mateix, es va contactar amb totes les persones que havien pogut estar exposades al virus i se segueixen els protocols de quarantena i proves de manera preventiva.

No és la primera vegada que es produeix un desallotjament d'aquestes característiques a la Ciutat de la Justícia de València. El passat 18 de març es va ordenar també, per raons d'urgència, el desallotjament de les instal·lacions judicials per a desinfectar uns quants jutjats i dependències en comunicar-se possibles casos de contagi.

D'aquesta manera es va establir que anaven a funcionar únicament de manera presencial els Jutjats d'Instrucció, de Menors i de Violència sobre la Dona de guàrdia.

A la resta de fiscals, lletrats de l'Administració de Justícia (LAJS), jutges i funcionaris assignats als serveis mínims se'ls va demanar estar localitzables permanentment per al compliment d'aquests serveis.

Arxivat a:

Destacats