Un paquet de globus, un retallable de la Verge i una bunyolera: així és el 'kit' per a les Falles virtuals

Guardar

kit fallas
kit fallas

Junta Central Fallera (JCF) enviarà a totes les comissions un 'kit faller' amb el material necessari per a participar en les activitats programades amb motiu de la celebració de les Falles virtuals de 2021 "tan atípiques i diferents però especials". Aquest conjunt comptarà amb un paquet de globus, un retallable de la Verge dels Desemparats, una bunyolera o les instruccions i la fusta per a fer un 'parot', entre altres materials.

El president de JCF, Carlos Galiana, va anunciar en l'última Assemblea de presidentes i presidents que totes les comissions censades en l'organisme anaven a disposar d'un 'kit' que les ajudaria a participar en les diferents activitats totalment telemàtiques que s'han preparat per al mes de març de 2021, ha indicat JCF en un comunicat.

Per això, s'ha dissenyat una caixa "molt especial" amb la idea que siga un record "inesborrable" d'"allò que vivim en aquest març tan insòlit". El kit conté des d'instruccions per a fer un parot, la fusta del parot, una bunyolera, un paquet de globus per a les 'globotàs', un retallble de la Verge dels Desemparats per a l'Ofrena virtual, la mà en fusta protagonista de la imatge gràfica de les Falles 2021, obra de Diego Mir i Fase Studio, i el cartell adaptat d'aquesta imatge gràfica en el qual pot llegir-se el lema 'Tornarem'.

Aquesta caixa, una per cada comissió de falla, començarà a entregar-se durant els pròxims dies a través la Delegació de Festejos de JCF i gràcies a l'ajuda de les delegades i delegats de tots els sectors, els qui han participat en el muntatge i preparació dels kits fallers.

Galiana ha apuntat que est el 'kit' és "una de les sorpreses que hem preparat per a fer especials aquestes #Falles21EnLínia" i ha fet un especial agraïment als delegats i delegades de sector i a la Delegació de Festejos per la seua implicació en la iniciativa.

"Esperem que agraden a totes les comissions i que s'animen a participar de totes les activitats telemàtiques, per a demostrar a la ciutat i al món que la part immaterial de la festa és la que ens manté units i ens farà tornar més prompte que tard", ha manifestat.

Destacats