Últims dies per a participar en el concurs "K me cuentas" de València

Guardar

Xarxes Socials. Font: pixabay.com
Xarxes Socials. Font: pixabay.com

El termini per participar en la 10a edició del concurs "K me cuentas", impulsat pel Servici d'Addiccions de la Regidoria de Salut i Consum, en el marc del Pla Municipal contra la Drogoaddicció, conclou dimarts 5 d'abril. Aquest certamen, que compta amb un pressupost de 2.600 euros, premiarà a l'alumnat "per les seues reflexions i creativitat per a evitar l'ús problemàtic de les tecnologies i les xarxes socials", tal com ha recordat el regidor delegat de Salut i Consum, Emiliano García, qui ha destacat que l'objectiu d'aquesta convocatòria és "conscienciar a la joventut sobre l'ús responsable d'aquestes eines".

Les bases d'aquesta nova edició de "K me cuentas", aprovades per la Junta de Govern Local, especifiquen que els treballs poden desenvolupar-se entorn de tres temes: l'ús responsable de les tecnologies, la prevenció davant l'ús de drogues i els jocs d'atzar en línia i les apostes esportives. Concretament, les persones que participen hauran d'entregar treballs sobre Internet, les Xarxes Socials (Instagram, TikTok, YouTube....), l'ús dels mòbils, els videojocs, la prevenció de l'ús de drogues (alcohol, tabac, cànnabis...), i les conseqüències de l'ús dels jocs d'atzar en línia i les apostes esportives.

El concurs està dirigit a l'alumnat de València de 10 a 18 anys (i en el cas de persones amb necessitats educatives especials, l'edat es prolonga fins als 21 anys). Així mateix, és necessari estar matriculat en un centre escolar de València o constar al padró del municipi de València i justificar-lo adequadament.

D'altra banda, cada participant podrà presentar al concurs que estable dues categories segons l'edat, un sol treball. En una d'elles poden participar escolars de 10 a 14 anys tots dos inclusivament, i en l'altra de 15 a 18 anys tots dos inclusivament (en el moment de la presentació).

Finalment, cada participant haurà d'optar per una única modalitat de les quals es detallen a continuació: Cartell, multiformat, audiovisuals, arts en viu, música, i literatura.

Destacats