Últim cap de setmana de 'Cultura als barris'

Guardar

Cultura als barris
Cultura als barris

El projecte “Cultura als barris” conclou este cap de setmana amb activitats als barris de Natzaret, Malilla, Sant Antoni, Arrancapins i Sant Marcel·lí. Esta iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals busca apropar l’art i la cultura als barris de la ciutat.

El dissabte, a les 18 hores, tindrà lloc una cercavila pel barri de Natzaret, concretament pels carrers Major de Natzaret, Castell de Pop, Dalt de la Mar i plaça de l’Església. A la cercavila participaran l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, la Societat Musical Unión de Pescadores, la Societat Ateneo Musical del Puerto, el Centre de Música i Dansa de Natzaret i la Societat Musical de los Poblados Marítimos. A més, el diumenge, a les 18 h, l’espectacle de flamenc i música clàssica “En clave de tot” arriba a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret.

Pel que fa al barri de Malilla, el dissabte, a les 21 h, es projectarà el documental “14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres” al parc del carrer d’Oltà. I diumenge, a les 12 h, es farà un taller i espectacle participatiu de circ a càrrec d’Apec-Món Baraka Nou Circ.

Els tallers demostratius i participatius d’enquadernació, paper reciclat i raku es realitzaran el dissabte, d’11 a 13 h, a la plaça del Professor Tierno Galván, al barri de Sant Antoni. Mentre que el diumenge, a les 12 h, el Centre Instructiu Musical de Benimaclet, dirigit per Ramón Ramírez Beneyto, interpretarà un concert de banda.

Al Centre Cultural i Esportiu d’Abastos, ubicat al barri d’Arrancapins, el mag Rubén Aparisi, de la companyia Saga Producciones, farà un espectacle de màgia escènica i humor el dissabte, a les 18 h. I el diumenge, a les 12 h, la formació Ensemble Col·legno interpretarà un concert de música clàssica.

El taller i espectacle participatiu de circ a càrrec d’Apec-Món Baraka Nou Circ també arriba dissabte, de 17 a 20 h, a la plaça de Monsenyor Óscar A. Romero del barri de Sant Marcel·lí. I el diumenge, a les 18 h, la companyia Sara Guirado farà un espectacle-taller de dansa contemporània en eixa mateixa ubicació.

Arxivat a:

Destacats