Turisme Comunitat Valenciana promou 'unes Falles 2021 creatives i segures'

Guardar

ofrenda_Valencia
ofrenda_Valencia

Turisme Comunitat Valenciana ha preparat un pla digital per a donar a conéixer la tradició, la cultura i l'essència de les Falles amb total seguretat i responsabilitat a través d'accions especials de màrqueting de continguts, xarxes socials i d''email màrqueting'.

Les accions digitals es van iniciar el passat 8 de març i es realitzaran fins al pròxim dia 19 de març. Durant aquests dies, el portal turístic de la Comunitat Valenciana (www.comunitatvalenciana.com) crearà un contingut especial, tant escrit com audiovisual, per a reviure les Falles de manera 'en línia'.

A més, es promocionaran les accions especials de Visit València a través dels comptes de Turisme Comunitat Valenciana en Instagram, Facebook i Twitter. Tot això sota una mateixa etiqueta #MásFallerosQueNunca, amb el qual es compartirà contingut especial durant els 12 dies que estarà activa la campanya.

També es difondran plans per a realitzar durant aquestes dates, com visitar el Museu Faller, gaudir d'un xocolate amb bunyols o realitzar els mateixos ninots a casa, sempre respectant les normes sanitàries.

Entre les accions que es duran a terme en les xarxes socials de Turisme Comunitat Valenciana destaca la ruta fallera, on es mostraran els actes més representatius de les festes, curiositats del món faller i es rememoraran moments com l'Ofrena de Flors.

Així mateix, i amb l'objectiu de promocionar la campanya #MásFallerosQueNunca de Visit València, Turisme Comunitat Valenciana reforçarà aquesta acció donant a conéixer per email aquest programa i compartir aquest sentiment valencià entre el públic nacional i local.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que "des de Turisme Comunitat Valenciana volem mantenir eixe sentiment tan característic dels valencians i compartir-lo amb la resta del públic, i per això hem posat en marxa aquestes iniciatives 'en línia' per a transmetre l'essència de les Falles amb total seguretat".

"Seran dies d'emoció, de records i de grans tradicions", ha recalcat Colomer, qui ha incidit en què "amb aquesta campanya digital, la Comunitat Valenciana vol apel·lar al 'sentiment faller' donant difusió al programa de festes de les Falles 2021 amb la responsabilitat que marca l'actual situació sanitària i demostrant que enguany som més fallers que mai".

Destacats