Tretze positius en els dos vaixells confinats al Port de València

Guardar

puerto valencia
puerto valencia

Un total de 13 tripulants ha donat positiu per Covid-19 en els dos vaixells portacontenidors confinats en el Port de València, segons han informat Europa Press fonts de Delegació de Govern.

D'ells, set es troben en el vaixell 'Skiathos I', de la naviliera Marfret, i altres sis en el 'Maersk UTAH', de la companyia Maersk. Els positius estan guardant confinament dins de les seues cabines i cap d'ells ha necessitat hospitalització.

El confinament s'estendrà, com a mínim, fins que de negatiu l'últim positiu per Covid-19, és a dir, uns 10 dies.

Els vaixells procedien d'Algesires i de Barcelona i es van atracar en els Molls de Creuers 2 i 3, situats tots dos a l'interior de l'Ampliació Nord del Port de València.

El port va oferir atracar a tots dos vaixells en aigües segures interiors i apartades de l'activitat comercial, una proposta que va ser acceptada per Sanitat Exterior i per les mateixes navilieres per a poder atendre amb major facilitat a les persones infectades.

Els dos vaixells van arribar al Port de València dissabte passat 1 de maig i tots dos van comunicar que en les seues tripulacions hi havia mariners amb símptomes de Covid-19.

Arxivat a:

Destacats