Treballs de neteja a les platges de la ciutat

Guardar

limpieza-malvarrosa
limpieza-malvarrosa

L'Ajuntament de València ha començat els treballs necessaris per a netejar les platges de la ciutat després del temporal de la setmana passada. L'actuació coordinada per la Delegació de Neteja i Residus Sòlids s'ha iniciat a les platges urbanes, les del nord de la ciutat, i si l'estat de la mar ho permet, hui, es mamprendran els treballs a les platges del sud.

La regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids i Neteja, Pilar Soriano, ha explicat que "les característiques de les platges del nucli urbà de València ens permet avançar els treballs per netejar tota l'acumulació d'aigua i arena que s'havia produït al passeig marítim". Aquesta actuació comportarà una despesa extraordinària de vora 10.000 euros i s'estima que pot concloure dijous d'aquesta mateixa setmana.

D'una altra banda, a les platges del sud "cal que es retire la mar perquè els treballadors i les treballadores puguen començar les tasques de neteja, una circumstància que confiem que es puga donar hui mateix", ha explicat Soriano, qui ha indicat que esta actuació també comportarà un cost extraordinari per a la Delegació.

Arxivat a:

Destacats