Traslladen als pacients de l'hospital de campanya de València per les fortes ratxes de vent

Guardar

Hospitals de campanya
Hospitals de campanya

La Conselleria de Sanitat ha traslladat aquest diumenge als pacients ingressats a l'hospital de campanya de la província de València a l'antic hospital La Fe en Campanar a conseqüència de les fortes ratxes de vent registrades a la ciutat.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Conselleria de Sanitat, els pacients que es trobaven ingressats en aquest centre han sigut traslladats a les instal·lacions de l'escola d'infermeria de l'antic hospital La Fe en Campanar.

Així mateix, les mateixes fonts han precisat que l'hospital de campanya no ha patit danys pel vent i s'ha procedit al trasllat dels pacients "per qüestions de confort".

De moment, en haver-hi espai "suficient" en Campanar, no hi ha una previsió fixada per al retorn dels pacients al centre de campanya.

L'hospital de campanya de la província de València va rebre dilluns passat els primers ingressos de pacients covid-19, tots ells amb situació clínica lleu o moderada, amb la finalitat d'alleujar la pressió assistencial hospitalària dels centres d'aguts de la província davant el repunt de casos de les últimes setmanes.

La Conselleria de Sanitat va habilitar 280 llits en els tres hospitals de campanya de la Comunitat Valenciana, de les quals un total de 120 corresponen a l'hospital de campanya de València. Aquesta última dotació pot ampliar-se fins a les 356 en el cas que fora necessari.

Destacats