Torna la desfilada solidària AUPA/BIOPARC per a donar una segona oportunitat a molts gossos abandonats

Sota el lema ‘La adopción el mejor regalo’, pretenen aconseguir que molts gossos tornen a tenir una llar

Guardar

massage-1790063_1920
massage-1790063_1920

La desfilada solidària AUPA/BIOPARC s'ha convertit en una tradició per a la ciutat de València. Aquesta desfilada té com a objectiu trobar una nova llar a molts gossos abandonats, però també conscienciar, amb els cartells 'Regálame un hogar para toda la vida', que una mascota no és un objecte.

En la seua novena edició, aquesta desfilada, que tindrà com a lema 'La adopción el mejor regalo', se celebrarà  el proper diumenge, 15 de gener, a les 12.00 hores en la plaça exterior oberta al públic del Bioparc.

Amb aquesta iniciativa, molts gossos tindran una segona oportunitat, però abans d'adoptar una mascota és important saber la responsabilitat que comporta. Per açò, des de AUPA i Bioparc volen posar l'accent en la importància de reflexionar abans d'integrar un gos en la nostra família, doncs moltes històries d'abandó ocorren per tractar a aquests animals com a objectes, que podem deixar de costat quan ens molesten.

Des d'aquestes entitats asseguren que ja hi ha hagut un canvi d'actitud en la societat, i la solidaritat que es mostra en aquesta desfilada és un exemple d'açò.

A més, en aquesta desfilada solidària, persones que van adoptar, en edicions anteriors, explicaran la seua experiència per a animar als presents a apostar pel benestar d'uns animals que t'ho agrairan. Doncs per alguna cosa es diu que els gossos són els millors amics de l'home.

Destacats