Targeta València ON, una app per a redescobrir la província de València contribuint al consum local

Aquesta targeta virtual té com a objectiu impulsar el consum i el comerç local ajudant als valencians a la ciutat i la província a reconnectar amb el seu patrimoni cultural i gastronòmic a través de diverses ofertes especials i descomptes de fins a 50% en diverses activitats i establiments

Guardar

bici artes ep
bici artes ep

València és vibrant, sempre plena de novetats, museus, restaurants, botigues i una inesgotable oferta d'oci que sempre està renovant-se. L'any en el qual el turisme és també redescobrir els encants de destinacions pròximes, fins i tot dels nostres llocs de residència, Visit València i Turisme València han llançat la Targeta València ON, disponible a través d'una app mòbil d'ús gratuït que permet gaudir de descomptes de fins a un 50% i promocions especials per a redescobrir la ciutat i la província.

Aquesta targeta virtual, compatible amb dispositius iOS i Android, no té cost i està disponible per als residents de València i província majors d'edat, que podran trobar ofertes en més de 200 botigues, restaurants, museus, monuments i atraccions que participen en aquesta iniciativa, que s'estendrà més enllà de finals de 2020 gràcies a l'èxit collit. Des del seu llançament, fa poc més d'un mes, més de 16.000 usuaris s'han descarregat l'app i s'han beneficiat dels preus i plans disponibles.

L'app es pot descarregar en la web www.tarjetavalenciaon.com, on també és possible consultar el directori de propostes i descomptes, un mapa de la província amb marcadors de tots els comerços que s'han sumat al projecte, una llista que creix cada dia.

València, en el palmell de la mà

L'app conté descomptes permanents i ofertes efímeres (amb una duració limitada i avantatges especials), en quatre categories: gastronomia, botigues i comerços, activitats i oci, hotels i allotjaments.

Destaquen els descomptes en algunes de les atraccions més demandades de València, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Bioparc o l'Oceanogràfic; en activitats i excursions que permeten descobrir la cara més verda de la ciutat, en magnífics hotels per a fer una escapada de cap de setmana, o en els excel·lents restaurants de València i província, 21 d'ells guardonats amb estrelles Michelín.

Per exemple, les propostes disponibles en www.tarjetavalenciaon.com permeten organitzar una escapada de cap de setmana en allotjaments amb encant a la ciutat, a la platja, o en els diversos espais naturals situats en nombrosos punts de la província, i afegir activitats variades, com a excursions i visites guiades, circuits de wellness i spa, esports nàutics o d'aventura, rutes de senderisme, lloguer de bicicletes, o entrades a monuments i centres culturals.

Els restaurants que s'han sumat a la iniciativa representen el patrimoni culinari mediterrani, amb alternatives tradicionals i avantguardistes, en el qual els ingredients locals i l'horta valenciana tenen un protagonisme destacat. Per als aficionats a la cuina, Targeta València ON també ofereix descomptes en botigues gurmet especialitzades que són part de la història de la ciutat de València, com La Vessana, Trufas Martínez, o llocs del Mercat Central de València, entre altres.

El disseny valencià també té el seu espai en l'oferta de Targeta València ON. Botigues especialitzades en complements, roba i calçats, joieria, decoració i interiorisme, inspirades en els colors i la vida mediterrània, compten amb descomptes especials i ofertes puntuals irresistibles en una varietat d'articles que representen l'enginy, la creativitat i la idiosincràsia de València.

Targeta València ON té com a objectiu fomentar i revitalitzar el comerç a través del consum local, afectat per la crisi de la COVID-19, promovent el turisme intern i impulsant l'activitat urbana a través de l'oci adaptat a la situació sanitària actual.

Els beneficis d'aquest programa s'estan fent notar a la ciutat i a la província i formen part d'una visió de gran escala de consum sostenible. Els promotors d'aquesta targeta virtual esperen que aquest plantejament de compres de proximitat s'aferme i puga sostenir-se més enllà d'aquesta conjuntura. A més, facilitar als residents de València i la província l'accés a atraccions, monuments i espais icònics els permet reconnectar amb el patrimoni i redescobrir la cultura i la idiosincràsia locals, convertint-los en els millors ambaixadors de cara a la recuperació del turisme domèstic i internacional.

Destacats