Sol·licitades una dotzena de concentracions pel 8M a València

 La Subdelegació del Govern a València ha rebut fins hui una dotzena de concentracions per a celebrar-se entre els dies 6 i 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Guardar

020_8M
020_8M

Delegació del Govern ha rebut fins a les 14.00 hores d'aquest dimecres una dotzena de comunicacions per a concentracions pel 8M, Dia Internacional de la Dona, per a celebrar-se entre els dies 6 i 8, segons han confirmat fonts d'aquest departament a Europa Press.

De moment, totes les comunicacions rebudes corresponen a concentracions per a actes relacionats amb el 8M a celebrar en espais com a parcs o jardins, sense que entre ells hi haja cap manifestació prevista o, fins hui, comunicada a la Delegació del Govern.

El departament dirigit per Gloria Calero està estudiant el nombre de persones que es preveu que puga participar en cadascun d'aquests actes i s'adonarà d'ells a la Conselleria de Sanitat, com a òrgan competent en estar declarat l'estat d'alarma, segons ha assenyalat.

Els convocants han de signar una declaració responsable i comunicar l'assistència prevista, alguna cosa que no s'ha fet en tots els casos, per la qual cosa es requerirà aquesta informació.

Des de la Delegació el Govern apel·len al "sentit comú" i a la "responsabilitat social i sanitària" dels participants en els actes comunicats, davant la situació de la pandèmia de coronavirus en la Comunitat Valenciana.

El Ministeri de Sanitat recomana no celebrar les manifestacions: "No és procedent"

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, va recomanar ahir dimecres que no se celebren les manifestacions davant la situació epidemiològica, a pesar que Espanya haja eixit de la situació de risc extrem. Així ho va expressar la ministra després que el delegat de Govern a Madrid, José Manuel Franco, anunciara que prohibirà totes les convocatòries per a aqueixa data en la capital que tinguen una previsió superior a 500 assistents. És per això que a Madrid "rotundament no hi haurà" una gran protesta feminista.

Arxivat a:

Destacats