Servei interromput en part de la línia L2 de Metrovalencia

Continúan sucediéndose las cancelaciones en estos servicios[ca:] Continuen succeint-se les cancel·lacions en aquests serveis

Guardar

Metrovalencia_Línea_5
Metrovalencia_Línea_5

Metrovalencia ha comunicat fa escassos minuts noves cancel·lacions de circulació dels seus trens que afecten la línia L2. Així, els trens han deixat de circular entre Paterna i Llíria i entre Entrepins i La Canyada. En el cas de Paterna i Llíria, la suspensió de la circulació dels trens ha sigut provocada per la caiguda d'un arbre sobre la via. Entre aquestes estacions s'ha establit un autobús per a la gent afectada.

Així, Metrovalencia ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades, a pesar que aquestes incidències s'han produït per causes alienes a la FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana).

D'altra banda, les intenses pluges, acompanyades de granís i llamps, poden provocar també alguns talls puntuals en la Línia 1 a l'altura de Godella, pel fet que quan cau molta quantitat d'aigua desborda. De fet, al voltant de les dotze del migdia hi ha hagut una aturada, però la circulació s'ha représ deu minuts després i en aquests moments funciona amb normalitat.

Es preveu que amb les fortes pluges estan caient a la ciutat de València i que seguiran amb força al llarg del dia, se succeïsquen més cancel·lacions, perquè cal no oblidar que València es troba ara mateix baix alerta taronja per fortes pluges i tempestes. Continuarem ampliant informació.

Arxivat a:

Destacats