Sent l'ambient americà en el Valencia Nascar Fest

El circuit Ricardo Tormo de Xest s'omple de competició i exhibició de cotxes americans

Guardar

nascar-fest
nascar-fest

Durant aquest cap de setmana, el circuit Ricardo Tormo de Xest es converteix en un autèntic circuit americà amb la celebració, per quart any consecutiu, del Valencia Nascar Fest. Un esdeveniment únic a Espanya, que reuneix a Xest una de les proves més especials del món del motor: els Whelen Nascar Euroseries, la versió europea de les populars sèries d'automobilisme nord-americà.

Aquest dissabte i diumenge, 8 i 9 d'abril, l'ambient americà contagiarà a tots els assistents. Dues carreres el dissabte, dos el diumenge, i un gran nombre d'activitats que faran gaudir tant a xiquets, com a adults. A més, per primera vegada, aquest certamen reunirà a alguns dels millors pilots de turisme.

Però això no és tot, ja que a part de totes les emocions que es viuran en la pista, el paddock del Circuit Ricardo Tormo també obrirà les seues portes. Per això, tot aquell que compre la seua entrada tindrà l'oportunitat de gaudir d'una infinitat d'esdeveniments, com el Campionat d'Espanya de Resistència, el Campionat del Món de Car Audio, l'exhibició de cotxes americans, l'1/4 milla, el parc infantil i la concentració de camions americans clàssics i decorats per a l'ocasió.

Destacats