Sant Marcel·lí i Malilla, entre les zones amb major incidència de la Covid-19

Guardar

1015 Aigües resid
1015 Aigües resid

Els últims resultats de l'anàlisi de les aigües residuals de la ciutat de València indiquen una major incidència de restes de coronavirus, en comparació a setmanes anteriors, en els barris de Sant Marcel·lí, Malilla i la zona entre Manuel Candela i l'eix Eduard Boscà i Cardenal Benlloch.

La regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, ha explicat que en els últims resultats d'anàlisis d'aigües residuals s'ha observat un increment de restes de coronavirus en aquestes tres zones, i per tant "és en aquests sectors on hem de prioritzar les mesures de prevenció que prenem des de l'Ajuntament de València".

A més, la regidora Elisa Valía ha apuntat que amb una incidència més baixa, però amb dades superiors a la mitjana de la ciutat també es troben les zones de Mestalla, Trànsits, el poble de Benimàmet i Jesús i Patraix.

Elisa Valía ha posat l'accent en el compliment escrupolós de les recomanacions sanitàries i ha fet una crida a la ciutadania perquè "extremen les precaucions i limiten els contactes".

Destacats