Sant Joan de Déu posa a la venda les Neules Solidàries en els centres d'El Corte Inglés de València

Guardar

#TallerDeDeseos Sant Joan de Déu
#TallerDeDeseos Sant Joan de Déu

El Centre Soci Ocupacional Tàndem de Sant Joan de Déu València s'ha convertit en el #TallerDeDeseos del Nadal. Una iniciativa a través de la qual les persones usuàries de l'alberg i els habitatges fan un pas al capdavant per a oferir a la societat desitjos d'esperança, solidaritat i abraçades. L'element principal de la campanya és un vídeo de felicitació i agraïment que coincideix amb la posada a la venda de les Neules Solidàries SJD en els centres d'El Corte Inglés de València.

2020 passarà a la història com l'any de la pandèmia del coronavirus. Una etapa marcada per l'impacte sanitari, social, econòmic i psicològic provocat pel virus en la societat. Des del principi de la pandèmia, Sant Joan de Déu València va adaptar les dinàmiques de treball i va instaurar protocols estrictes per a vetlar per la seguretat sanitària en l'alberg i els habitatges. Durant tot aquest temps, les persones treballadores i usuàries han sigut un exemple de compromís.

"Després de mesos de grans esforços, és el moment de mirar als ulls al futur i des de Sant Joan de Déu ho fem des de l'agraïment. Durant tot aquest temps hem sentit l'acompanyament de la societat valenciana, hem rebut donacions de particulars i empreses, i hem comptat amb el suport de les administracions públiques. Per tot això, ens agradaria donar les gràcies, reconéixer l'esforç i oferir el nostre suport", indica la directora de Sant Joan de Déu València, Isabel Tortajada.

Neules solidàries

Conjuntament amb la campanya #TallerDeDeseos, Sant Joan de Déu posa a la venda a València les Neules Solidàries SJD. Cada caixa conté 11 neules artesanals que alternen fins a 33 missatges diferents. Les neules estan fetes a mà en l'obrador El Rosal de l'Associació Alba, entitat dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat i risc d'exclusió social.

Les Neules Solidàries SJD estan disponibles en El Corte Inglés de València. Concretament, en els centres de Colón, Nuevo Centro, Avinguda de França i Ademuz.

"Des de Sant Joan de Déu València volem agrair el suport d'El Corte Inglés per la posada a la venda de les Neules Solidàries SJD en els seus grans magatzems de València. Les neules són una bonica idea per a regalar aquest Nadal. A més, amb la compra del cruixent dolç col·laboraran a realitzar els somnis de les persones usuàries".

El preu de la caixa és de 4,95 euros, el benefici dels quals és destinat a finançar els projectes solidaris encaminats a fer possible els #DeseosCompartidos que contenen les neules. S'han elaborat 23.500 caixes amb un total de 258.500 neules que inclouen desitjos solidaris que els treballadors i treballadores de l'obrador, amb l'ajuda també del voluntariat, han introduït pacientment en cadascun de les neules.

Destacats