Sanjuán ressalta que el Rialto ha establit mecanismes de control del sector públic que reforcen la transparència i el bon govern

Sanjuán ressalta que el Rialto ha establit mecanismes de control del sector públic que reforcen la transparència i el bon govern

Guardar

-1104 Sanjuán RdP (2)
-1104 Sanjuán RdP (2)

El regidor d'Hisenda Borja Sanjuán ha assenyalat aquest dimecres que "afortunadament, han canviat molt les coses a l'Ajuntament de València". "Ara és el propi Govern el que ha establit mecanismes per a controlar el seu sector públic, quan abans era una font d'opacitat i casos de corrupció", ha afirmat.

Sanjuán ha advertit que el PP "vol aprofitar que aquest govern fa els deures, establint mecanismes de control, transparència i harmonització del seu sector publique per a intentar fer pensar a la gent que tots som iguals que ells".

En aqueixa línia, Sanjuán ha recordat que ells són el partit que despús-ahir havia d'abonar 245.000 euros de multa als quals va ser condemnat per l'Audiència Nacional per ser partícip a títol lucratiu en la peça principal de la trama Gürtel". "És l'enèsim cas de corrupció que els afecta i intenten confondre a la gent per a fer creure que tots som iguals, i no", ha asseverat.

Sanjuán ha destacat que "tot el sector públic de l'Ajuntament s'audita tots els anys". "És el propi Ajuntament qui està exercint una labor activa de control per a millorar els seus procediments" per això, ha continuat, "tots aquells elements que calga millorar en tot el sector es faran i en això s'emmarca aquest organisme de control que és una qüestió tècnica a la qual s'està atenent des de tot el sector publique".

"No existeix cap mena d'irregularitat i no necessitem que el PP vinga de salvapàtries de l'honestedat", ha afegit Sanjuán, ja que, ha continuat, "no té cap sentit que ells mateixos alcen la veu per a parlar de res". "A l'Ajuntament les coses es fan sempre arranjament a la Llei i el que estem fent és establir estàndards més alts de control de què fins i tot seria obligatori", ha indicat Sanjuán. "Aquest Govern lluny de ser sospitós de res, és exemplar i és l'exemple en el qual es fixen altres administracions establir els seus sistemes d'auditories i control", ha conclòs Sanjuán.

Arxivat a:

Destacats